31 شهریور 1403

  • 1400/06/15
  • - تعداد بازدید: 327
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فراشبند

برگزاری وبینار آموزشی مراقبت های تغذیه ای در بیماران مبتلا به سل در فراشبند

به منظور توانمند سازی بهورزان و مراقبان سلامت شهرستان فراشبند کارگاه آموزشی مراقبت های تغذیه ای در بیماران مبتلا به سل به همت واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه فراسبند به صورت مجازی برگزار شد.

به منظور توانمندسازی بهورزان و مراقبان سلامت شهرستان فراشبند کارگاه آموزشی مراقبت های تغذیه ای در بیماران مبتلا به سل به همت واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه فراشبند به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه در این وبینار آموزشی که با هدف پیشگیری، کنترل و درمان سوء تغذیه ناشی از بیماری با حفظ سطح ریز مغذی ها درحد مطلوب، جبران مواد مغذی از دست رفته، بهبود اشتها و تسریع بهبودی بیمار برگزارشد، گفت: سل یکی از بیماریهای قابل انتقال بوده و با فقر، اعتیاد، سوء تغذیه و عملکرد ایمنی ضعیف همراه است که همین امر نشان دهنده نقش و جایگاه مهم تغذیه در پیشگیری و کنترل این بیماری است.


«زهرا ضیایی» افزود: شایع ترین علامت ابتلا به بیماری سل ریوی سرفه پایدار به مدت دو هفته یا بیشتر است که به طور معمول همراه خلط و گاهی خلط خونی است و ممکن است نشانه هایی از جمله تنگی نفس و درد قفسه سینه نیز وجود داشته باشد.

او اضافه کرد: براساس آمارهای موجود، 4 هزار و 500 بیمار مبتلا به سل در کشور وجود دارد و حدود نیمی از این بیماران مبتلا به سوء تغذیه هستند که لازم است حمایت های تغذیه ای شوند.

ضیایی، سوء تغذیه را به عنوان یکی از عوامل خطر مهم و همچنین یکی از پیامدهای ابتلا به سل بوده و سبب افزایش خطر مرگ و میر و عدم تاثیر کامل درمان دانست و افزود: حمایت های تغذیه ای تاثیر مثبت و تسریع کننده ای بر درمان استاندارد سل و نتیجه درمان دارد.

در این وبینار آموزشی، مطالبی در خصوص اصول و مدیریت تغذیه و رژیم درمانی در بیماران مبتلا به سل، تداخل داروهای ضد سل و مواد مغذی و نیز اصول بهداشت مواد غذایی در این بیماران برای شرکت کنندگان ارائه شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 46343
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید